Toimintakertomus 2023

Kevätkokous hyväksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelle 2023 keskiviikkona 8.5.2024.

Partiolaiset kokooontuivat Fiskarin urheilijoiden majalle pitämään vuosittaista kevätkokousta. Toimintakertomus avasi partiolaisten aktiivista ja innostavaa toimintaa. Viime vuoteen mahtui vaikka ja mitä kuten Polariksen ensimmäinen talvileiri pitkään aikaan, koulutuksia, retkiä ja räiskäleenpaistoa.

Käy lukemassa itsekin mitä kaikkea olemme tehneet.

Kuvat: Lasse Lampenius, Peltonen Knives, Tuula Elonen

Kokouksen jälkeen J-P Peltonen kertoi omista puukoistaa Sissipuukko M95, sen pikkuveljestä M07 sekä uudesta PIkkusiisistä M23. Kaikki puukot tehdään ja suunnitellaan Fiskarsissa, teriä lukuunottamatta.

J-P kertoi saaneensa idean uuteen pikkusissiin vieraillessaan Polariksen kesäleirillä kertomassa puukoista, niiden käytöstä ja teroituksesta. Siellä hän totesi että partilaisilla ei ole hänen mielestään kunnollisia puukkoja ja halusi suunnitella sellaisen, josta syntyi pari vuotta myöhemmin Pikkusissi joka esiteltiin keväällä 2024 Saksan IWA-messuilla.

https://www.peltonenknives.com

Kuva: Peltonen knives