Liity partioon

Lippukunnan viikkotoiminnan aloitus oli maanantaina 7.9. Paikalle saapui yllättävän runsas porukka tutustumaan Polariksen tiloihin ja johtajiin sekä ilmoittautumaan jäseneksi! Ilmoittautumisen jälkeen oli ilahduttavaa huomata, että sudenpentulauma oli jo aivan täynnä. Siihen ei siis enää tällä kaudella valitettavasti oteta lisää jäseniä.

Tällä hetkellä (13.10.2020) viikkotoimintaamme mahtuu edelleen uusia jäseniä 10 – 15- vuotiaiden ryhmiin. Uusille kiinnostuneille ensimäiset 1-3 kertaa ovat ilmaisia. Tule siis ensin kokeilemaan partiointia ja päätä vasta parin kerran jälkeen onko partio sinulle sopiva harrastus.

Partiolaiseksi voi joka tapauksessa ilmoittautua! Lippukunnan jäseneksi pääsee suoraan tästä linkistä: 

Jätettyäsi hakemuksen, hakemuksesi tulee lippukunnanjohtajalle käsiteltäväksi. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat parin viikon päästä postia Suomen Partiolaiset ry:ltä ja maksettuasi jäsenmaksun olet lippukuntamme jäsen.

Lisätietoa tai vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa lippukunnanjohtajaltamme Juha Valtalta: lippukunnanjohtaja@polaris.fi 

tai täytä alla oleva lomake