Polarikselle palkintoja

Palkintoja Polarikselle

Jihuu! Ihan mahtavaa!

Polaris vetäisi aivan huikean hattutempun Uudenmaan partiopiirin piirikokouksessa! Hyvä me!!!

Piiri palkitsi johtajahuoltolahjakorteilla kauden 2019-2020 aikana eniten kasvaneet lippukunnat ja jäsenmäärältään prosentuaalisesti eniten kasvaneet lippukunnat – ja eikös Polaris ollut kärkisijoilla kummassakin kategoriassa!

Eikä siinä vielä kaikki! Polariksen lippukunnanjohtaja Juha Valta nappasi vielä virtuaalirummun päristysten soittojen jälkeen jaetun kauden kasvupalkinnon!!! Kauden kasvupalkinto myönnettiin jaetusti Jaana Sarnikorvelle Hangon Meripartion perustamisesta ja Juhalle Partiolippukunta Polariksen toiminnan elvyttämisestä!

Kiitos uudet ja vanhat johtajat! Kiitos Juha! Ja kiitos aivan kaikki meidän partiolaiset! Meitä on Polariksessa jo 64!!!

Hyvä, kiva, bra! Antaa tulla lisää vaan!!!

Lue lisää aiheesta Suomen Partiolaisten sivuilta: